У Каневі судитимуть жінку, яка під час п'яної сварки вбила знайомого

Канівським відділом Золотоніської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням злочину, пов’язаного з умисним заподіянням смерті іншій людині. 21 квітня поточного року в цьому провадженні прокурором погоджено оголошення особі про підозру.

Як встановлено досудовим розслідуванням, 19 квітня жінка в одному із сіл Канівського району завдала своєму знайомому численні удари ножем по тулубу та кінцівках, чим спричинив множинні рани тулуба та кінцівок, що призвело до гострої крововтрати та подальшої смерті потерпілого.

Даний злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України як умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині та передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі до 15 років позбавлення волі.

Даній особі обрано запобіжний захід у вигляді – тримання під вартою строком на 2 місяці.

Канівським міськрайонним судом Черкаської області 07.06.2019 продовжено строк тримання під вартою підозрюваному до 3-х місяців, у зв’язку з необхідністю проведення значної кількості експертиз.

Після завершення проведення експертиз кримінальне провадження з обвинувальним актом буде скеровано до суді для розгляду по суті.
21.06.2019 08:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter