В’ячеслав Аброськін заслухав у Черкасах інформацію про розслідування вбивства Вадима Комарова (відео)

В’ячеслав Аброськін заслухав поліцейських Черкащини про хід розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства журналіста Вадима Комарова. Про це інформують у ГУНП у Черкаській області.

Перший заступник Голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, який прибув на Черкащину із робочим візитом, підкреслив, що оперативно-розшукові заходи поліції щодо розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства журналіста Вадима Комарова, повинні бути посилені. В’ячеслав Аброськін підкреслив, що кожний керівник підрозділу, задіяний в оперативно-слідчих діях, несе персональну відповідальність за організацію, хід та результати проведених заходів.

На нараді було відзначено, що слідство відпрацьовує три основні версії нападу на журналіста, це професійна діяльність потерпілого, раптова сварка з невстановленою особою та вбивство з корисливих мотивів. В рамках розслідування правоохоронцями було відпрацьовано чіткий маршрут руху потерпілого в день нападу на нього, відео з близько 100 камер відеоспостереження, розташованих по маршруту його руху.

У досліджених відеоматеріалах, які містяться в матеріалах кримінального провадження, видно особу, яка ймовірно причетна до вбивства журналіста. В’ячеслав Аброськін підкреслив, що раніше вже зазначав про проблему відсутності в Черкасах системи «Безпечне місто» до якої входять потужні, сучасні камерами відеоспостереження і в даному випадку дана система значно б покращила розкриття злочину.

Наприкінці наради В’ячеслав Аброськін наголосив, що вбивство журналіста має бути розкрито в найкоротший термін і особа, яка вчинила його має понести відповідальність за вчинене. Він також додав, що кожен з керівників за своїм напрямком має організувати роботу на належному рівні. Від професійних та злагоджених дій усіх служб поліції залежить кінцевий результат, який має бути обов’язково позитивним.

Разом з тим перший заступник Голови звернувся до черкащан допомогти слідству ідентифікувати особу, яка потрапила в об’єктиви камер відеоспостереження та може бути причетна до вбивства журналіста.
20.06.2019 18:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter