Прокуратура: За фактом підвищення тарифів на компослуги в Черкасах та призначення управителя багатоквартирних будинків розпочато досудове розслідування

Черкаською місцевою прокуратурою відреаговано на повідомлення у засобах масової інформації щодо підвищення тарифів на комунальні послуги та призначення управителя багатоквартирних будинків у місті Черкаси.

Зокрема, встановлено, що службові особи Черкаської міської ради, зловживаючи службовим становищем прийняли рішення про визначення переможця конкурсу з призначення вищевказаного управителя, та визначили перелік послуг з управління багатоквартирними будинками, вартість яких неправомірно та безпідставно завищена.

З огляду на викладене, за вказаним фактом Черкаською місцевою прокуратурою внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки).

На даний час, досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на повне та неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, за результатами проведення яких їм буде надано належну правову оцінку та прийнято законне процесуальне рішення.
24.05.2019 16:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter