Жителя Золотоніського району судитимуть за ухилення від призову на військову службу

Жителя Золотоніського району судитимуть за ухилення від призову на військову службу За інформацією Золотоніської місцевої прокуратури, в провадженні Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебувало кримінальне провадження за фактом ухилення жителя Золотоніського райлону від призову на строкову військову службу.

Досудовим розслідування встановлено, що житель Золотоніського району Черкаської області, який згідно ст. 15 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» підлягає призову на строкову військову службу, достовірно знаючи про початок призову, пройшов медичну комісію і був визнаний придатним до військової служби, отримав повістку про необхідність прибуття до Золотоніського РВК на строкову військову службу та був попереджений про те, що у разі не прибуття на відправку для проходження строкової військової служби його буде притягнуто до кримінальної відповідальності. Проте, чоловік на відправку на строкову військову службу до Золотоніського районного військового комісаріату не прибув.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті, чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.
28.03.2019 15:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter