Єдину кримінальну справу проти екс-губернатора Черкащини Сергія Тулуба, яка дійшла до суду, - закрито

Єдину кримінальну справу проти екс-губернатора Черкащини Сергія Тулуба, яка дійшла до суду, - закрито Єдину кримінальну справу стосовно екс-губернатора Сергія Тулуба обвинувальний акт по якій було передано до суду закрито.
Про це інформує Кропива.

Сергій Борисович Тулуб був призначений на посаду голови Черкаської ОДА у квітні 2010 року після перемоги у президентській гонці Віктора Януковича. Пропрацював на Черкащині до 21 лютого 2014 року, коли написав заяву про звільнення за власним бажанням під час буремних революційних подій в країні. Вже 23 лютого 2014 року екс-очільник перетнув державний кордон та вилетів з аеропорту Донецьк в Стамбул.

Після перемоги революції на екс-губернатора прогнозовано як з "рогу достатку" посипалися кримінальні провадження. Так же прогнозовано, з плином часу, вони в більшості були закриті, бо де-факто містили більше політичних мотивів, аніж реальної доказової бази.

28 березня 2014 року, коли Сергія Тулуба вже не було в країні йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та оголошено в розшук.
14.01.2019 08:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter