У Старобабанівській колонії попередили дві спроби передачі наркотиків засудженим

У Старобабанівській колонії  попередили дві спроби передачі наркотиків засудженим31 жовтня в рекомендованому листі, який надійшов на ім'я засудженого Старобабанівської виправної колонії управління ДПтС України в Черкаській області (№ 92), в журналі з кросвордами, що надійшов листом, під час догляду між сторінками було виявлено та вилучено вклеєний згорток з фольги. Всередині пакунка містилась порошкоподібна речовина білого кольору.

Експерт науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України в Черкаській області підтвердив, що надана для дослідження речовина - амфетамін, загальна вага якого 0,132 г.

А вже за тиждень, 6 листопада, на ім'я ще одного з засуджених Старобабанівської виправної колонії надійшла посилка. Під підкладкою зимової куртки, що надійшла цією посилкою, було виявлено та вилучено марлевий бинт, просочений речовиною коричневого кольору.
Згідно з висновком експертизи науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України в Черкаській області, надана для дослідження речовина коричневого кольору визнана ацетильованим опієм. Вага наркотика склала 0,34 г.

Про це повідомили в прес-службі управління ДПтС України в Черкаській області.
16.11.2012 17:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter