У Черкасах затримали трьох чоловіків, які пограбували та ледь не зарізали випадкового товариша по пляшці

За повідомленням ГУНП у Черкаській області, близько другої години дня до чергової частини Черкаського відділу поліції звернулися медики однієї із лікарень міста з повідомленням, що до них звернувся місцевий житель з ножовим пораненням в області спини та численними тілесними ушкодженнями тулуба та голови.

Працівники поліції, що проводили перевірку по дану факту, з’ясували, що потерпілий разом із трьома чоловіками, яких він знає лише на ім’я, розпивав оковиту в одну із закинутих приміщень в місті Черкаси. Під час виниклої сварки чоловіки побили потерпілого та забрали його мобільний телефон, а один із них наніс йому декілька ножових поранень в область спини. З місця події учасники бійки зникли.

Проведеними заходами були встановлені особи підозрюваних, ними виявилися жителі Черкас, які не мають постійного місця проживання, крім того один з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності та перебував у розшуку. Їх виявили на одній із вулиць міста та доставили по поліції для дачі показів. У вчиненому вони зізналися і повернули викрадену річ.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Підозрюваним оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.
28.09.2018 17:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter