Драбівська поліція затримала чоловіка, який вирвав телефон з рук сусідки

Як інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області, близько 22 години до чергової частини Драбівського відділення поліції надійшло повідомлення від 40-річної місцевої жительки про грабіж. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що чоловік вихватив з її рук мобільний телефон в той момент, коли вона заходила в двір свого будинку. Також вона додала, що він схожий на одного з її сусідів.

Працівники поліції, що виїхали за викликом, за описом жінки на вулиці затримали підозрюваного чоловіка. Ним виявився 28-річний сусід потерпілої. Серед його речей був знайдений викрадений мобільний телефон заявниці. За його словами, у нього був з жінкою конфлікт, і він їй таким чином помстився.

За даним фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.
07.06.2018 10:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter