У Смілі судитимуть касира, яка обікрала банківське відділення на 180 тис. грн.

Під процесуальним керівництвом прокурорів Смілянської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування в кримінальному провадженні та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно касира відділення філії Черкаського обласного управління ПАТ «Державний ощадний банк України» в м. Сміла, яка обвинувачується у привласненні коштів банківських клієнтів та спричинні банку збитків на загальну суму майже 180 тис. грн.

Дії обвинуваченої кваліфіковано за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
29.12.2017 15:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter