У Маньківці поліція вилучила арсенал зброї та набоїв у волонтера. Усе вивезено із зони АТО (відео)

Як інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області, до співробітників Уманського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що 58-річний жителя смт. Маньківка в помешканні зберігає незареєстровану зброю та боєприпаси. Інформація підтвердилася.

Під час санкціонованого обшуку його помешкання поліцейські виявили та вилучили три гранати РГД-5, дві гранати Ф1 та п’ять запалів до них, постріл до підствольного гранатомета, 11 трубок артилерійського пороху, 135 набоїв калібру 7,62 мм, 110 набоїв калібру 5,45 мм, два снаряди, три крупнокаліберні патрони, димову шашку та сигнальну ракетницю.

В розмові з поліцейськими чоловік розповів, що виявлений арсенал він привіз з зони проведення АТО, коли їздив туди волонтером. Виявлену зброю вилучено та направлено на приведення експертизи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
26.10.2017 18:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter