В Умані на квартирі у 59-річної жінки вилучено велику партію наркотиків та 26 тис. грн., виручених за їхній продаж

Уманською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного обігу 51 - річною жителькою міста Умань наркотичних засобів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Під час санкціонованого обшуку, проведеного працівниками Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Черкаській області спільно з прокурором Уманської місцевої прокуратури, за місцем проживання жінки виявлено та вилучено наркотичні засоби в особливо великих розмірах, які вона зберігала з метою збуту, а також кошти в сумі майже 26 тис. грн., отримані в ході здійснення злочинної діяльності.

Зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального праворушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування триває, за клопотанням прокурора, 07.02.2016 підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 640 тис. грн. та накладено арешт на вилучені в ході обшуку кошти.
09.02.2017 19:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter