В Умані брат викрав у брата телевізор, щоб мати гроші на наркотики

До чергової частини Уманського відділу поліції звернувся 26-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Як інформують в ГУ Нацполіції в Черкаській області, потерпілий розповів правоохоронцям, що до його оселю проник невідомий і вкрав телевізор вартістю близько 8000 гривень.

Правоохоронці, що виїхали за викликом, оглянули місце кримінального правопорушення та взялися за пошуки зловмисника. Опитуючи можливих свідків, поліцейські дізналися, що біля будинку крутився молодий чоловік. Сусіди в його особі впізнали раніше судимого 20-річного брата потерпілого. Молодика було знайдено на одній із вулиць міста та запрошено до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що підозрюваний не працює та вживає наркотики. Шукаючи кошти на зілля, вирішив обкрасти свого брата. За допомогою викрутки відкрив пластикове вікно, потрапив в середину та забрав телевізор, який продав на одному із ринків за 3500 гривень.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
13.09.2016 10:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter