У Драбові 33-річний чоловік зарізав свого недоброзичливця, коли той мирно спав у себе вдома

Як інформує прокуратура Черкаської області, 17 серпня о 09 год. 40 хв. до чергової частини Драбівського РВ УМВС України в Черкаській області надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги Драбівської ЦРЛ про те, що в домоволодінні у смт. Драбів на вул. Гагаріна, 15 виявлено труп господарки домоволодіння, 1959 року народження, з проникаючим пораненням грудної клітки.

У ході проведення розшукових заходів співробітниками Драбівського РВ УМВС України в Черкаській області спільно з працівниками прокуратури району затримано особу, яка вчинила злочин. Ним виявився 33-річний місцевий житель смт. Драбів, який 17 серпня, зайшовши до домоволодіння потерпілої та побачивши, що вона спить, на грунті особистих неприязних відносин завдав один удар ножем потерпілій в область серця, в результаті чого від отриманих тілесних ушкоджень остання померла на місці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. 18 серпня суд обрав для затриманого міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
19.08.2015 20:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter