У Канівському районі племінник вирощував наркоту на земельній ділянці свого дядька

В одному із сіл Канівського району, при перевірці обслуговуваної території, дільничні інспектора міліції побачили на присадибній ділянці місцевого жителя плантацію конопель. Як повідомляють у СЗГ УМВС в Черкаській області, на ділянці міліціонери нарахували 180 кущів, які як було видно, були ретельно доглянуті: политі та підсапані. Встановивши господаря землі, вони дізналися, що чоловік нею давно не користується і здав в оренду своєму племіннику. Ним виявився раніше судимий 27-річний житель Каніва. За висновком експерта НДЕКЦ УМВС вилучені рослини є нарковмісними. Зловмисника відшукали за місцем проживання та доставили до райвідділу міліції для дачі показів.

Зі слів затриманого, правоохоронці дізналися, що чоловік не працює і вживає наркотики. Через брак коштів на зілля, вирощував коноплю на земельній ділянці дядька.

За даним фактом слідчим відділенням Канівського міського відділу міліції розслідувано та направлено до суду кримінальне провадження, яке було відкрито за частиною 2 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років.
07.07.2015 13:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter