У Маньківці жінка обікрала будинок екс-чоловіка

До Маньківського районного відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 59-річного місцевого жителя. Як інформують у СЗГ УМВс в Черкаській області, чоловік розповів правоохоронцям, що, повернувшись додому з відрядження, виявив, що в його будинку пошкоджене вікно, а з приміщення зникли 800 гривень.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, оглянула місце крадіжки та вилучила речові докази. Від сусідів правоохоронці дізналися, що в період відсутності потерпілого біля його будинку люди бачили його колишню дружину. Зібрана доказова база також вказувала на причетність жінки до вчинення кримінального правопорушення. 29-річну маньківчанку знайшли за місцем проживання. Вона зізналася у вчиненому та повернула частину викрадених коштів.

Як повідомив начальник Маньківського районного відділу міліції Микола Перстюк, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частино 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
15.05.2015 15:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter