У Христинівському районі син викрав металобрухт у батька

До чергової частини Христинівського райвідділу міліції звернувся 65-річний місцевий житель із заявою про крадіжку металобрухту з сараю. Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, сума завданих заявникові збитків становила близько 500 гривень.

В першу чергу працівники міліції опитали сусідів заявника та направилися перевіряти місцеві пункти прийому металобрухту. Працівник одного із них розповів, що нещодавно до нього на автомобілі приїжджало двоє чоловіків. Вони привезли такі ж труби та металеві запчастини, які описав заявник.

Правоохоронці швидко встановили власника автомобіля та запросили його до райвідділу для дачі показів.

В розмові зі слідчим він розповів, що ідея крадіжки виникла у сина потерпілого. Вночі, коли всі спали, син відчинив сарай та разом з товаришем завантажив металобрухт в його автівку, після чого повернувся в будинок та ліг спати. Вранці разом із товаришем здав викрадене майно до прийомного пункту.

За даним фактом слідчим відділенням Христинівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.
20.04.2015 16:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter