Суд визнав в.о. мера Умані винним у корупційних діях

Галузевим відділом прокуратури Черкаської області в апеляційному суді підтримано апеляційну скаргу на незаконне рішення Маньківського районного суду, яким закрито адміністративну справу про вчинення адміністративного корупційного правопорушення виконувачем обов’язків міського голови м. Умані.

У ході судового розгляду прокурором повністю доведено винуватість особи у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-7 КУпАП (неповідомлення про конфлікт інтересів).

Зокрема, посадовець у травні минулого року всупереч Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» не повідомив сесію міської ради про наявність конфлікту між його особистими майновими інтересами і депутатськими повноваженнями та проголосував за прийняття рішення про надання йому дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення групи тимчасових споруд в торгівельній зоні.

Постановою апеляційного суду вказаного посадовця визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення та застосовано стягнення в розмірі 1700 грн.
30.03.2015 09:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter