У Чигиринському районі син обікрав будинок матері, щоб було за що пити

До Чигиринського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулась 76-річна місцева жителька. Як інформують у СЗГ УМВс в Черкаській області, жінка розповіла, що з її домоволодіння зникли речі домашнього вжитку, а саме холодильник, пральна машина, газова плитка, а також металеві вироби.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці провели огляд місця події та вилучили всі необхідні речові докази. Спілкуючись із заявницею, міліціонери дізнались, що в даному будинку вона не проживає, але час від часу приходить щоб доглядати за господарством. Також потерпіла розповіла, що у неї є син, який веде антисоціальний спосіб життя та без її дозволу перебуває у її будинку та розпиває зі своїми знайомими оковиту.

Від місцевих жителів правоохоронці дізналися, що нещодавно люди бачили, як з будинку потерпілої її син виносив речі домашнього вжитку. Оперативно-розшуковими заходами працівникам міліції вдалось встановити місцезнаходження чоловіка, він перебував у свого знайомого, де розпивав оковиту. Зловмисника відразу було доставлено до райвідділу міліції.

В кабінеті слідчого, чоловік не став відператись від вчиненого та розповів про обставини справи. В будинку його матері ніхто не проживає, тому він скористався моментом і вирішив там декілька днів пожити. Щоб мати кошти на проживання, з будинку викрав металеві вироби, які в подальшому продав знайомому.

Як повідомив начальник Чигиринського райвідділу міліції Олександр Московченко, за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.
23.02.2015 14:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter