До Антикорупційного комітету надійшла заява про неправомірні дії керівника одного з черкаських комунальних підприємств

Як стало відомо Провінції, до Антикорупційного комітету Україна надійшла заява від одного з комерційних банків. Заявник просить Антикорупційний комітет провести розслідування дій колишнього директора одного з комунальних підприємств міста Черкаси. Заявник вважає дії директора корупційними та такими, що завдали фінансової шкоди його установі.
Як йдеться в тексті заяви, впродовж 2008-2009 року Черкаське комунальне підприємство здійснило роботи по підключенню до центральної тепломережі багатоквартирного будинку на вул. Котовського у Черкасах. Зводило будинок ТОВ «Корпорація «Райагробуд» (с.Червона Слобода Черкаського району). За проведені роботи колишнім керівником КП була отримана вигода - донька керівника отримала квартиру в цьому будинку. Під час продажу саме ця квартира знаходилась у заставі банку.
Заявник вважає, що колишній директор КП отримав неправомірну вигоду у вигляді двокімнатної квартири, так як вартість майна у договорі купівлі-продажу у понад 2 рази нижча за ринкову. Корупційні дії призвели до порушення прав кількох громадян та банківської установи.
Заявник просить розглянути звернення, перевірити факти та повідомити їх повноваженим суб’єктам у сфері протидії корупції.
26.01.2012 16:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter