У Кам`янці молодий чоловік разом з матір`ю заради гострих відчуттів викрали товар з магазині

До Кам’янського райвідділу міліції звернулося керівництво одного з магазинів міста та повідомило про крадіжку.

Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, прибувши на місце події, правоохоронці оглянули торгівельний зал, поспілкувалися з працівниками та вилучили відеозаписи з камер спостереження. Під час перегляду відео оперативники помітили, як в залі молодий чоловік починає класти по кишеням різні товари. Потім він підходить до жінки, яка згодом також бере з прилавка річ і приховує її. Після цього вони разом з чоловіком покидають приміщення магазину.

Отримана під час перегляду запису інформація, була відразу використана для встановлення осіб цих громадян. Проведеними оперативно-розшуковими заходами, оперативники з’ясували дані громадян, котрих зафіксувала відеокамера.

Як з’ясувалося, це була місцева родина. Коли ж правоохоронці прибули за місцем їх проживання, молодик не став заперечувати своєї причетності до вчинення правопорушення та у всьому зізнався. Згодом вдалося поспілкуватися і з його матір’ю, яка теж не заперечувала своєї причетності.

Вже в райвідділі, спілкуючись зі слідчим, 21-річний молодий чоловік пояснював, що перебував напідпитку та вирішив вчинити крадіжку заради гострих відчуттів. Мати, побачивши безкарність сина, також спокусилась на протиправне діяння.

Слідчим відділенням Кам’янського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодому чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Наразі кримінальне провадження передано до суду.

Матір хлопця притягнуто до відповідальності за ст. 51 (Дрібне викрадення чужого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладення штрафу від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до одного місяця з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк від п'яти до десяти діб.
12.11.2014 11:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter