2011 року на Черкащині у 28 неблагополучних сім`ях дорослих позбавили батьківських прав

2011 року на Черкащині у 28 неблагополучних сім`ях дорослих позбавили батьківських правЗа інформацією СЗГ УМВС області, на обліку у черкаських правоохоронців знаходяться 736 неблагополучних сімей, в яких на вихованні перебуває 1 334 дитини.
Працівники міліції проводять профілактичну роботу з вищевказаною категорією населення. Згідно з встановленим графіком, вони регулярно здійснюють перевірки таких сімей. Під час цих заходів велика увага приділяється безпосередньо спілкуванню з маленькими вихованцями. Правоохоронці цікавляться тим, як ставляться до них батьки, чи допомагають вони їм, як проводять спільно вільний час, адже дитячі очі ніколи не зможуть приховати неправду.
Протягом 2011 року постановами суду на Черкащині 28 неблагополучних сімей було позбавлено батьківських прав, а дітей влаштовано у державні виховальні заклади.
Неможливість спільного проживання однією родиною через пиятику та вживання наркотиків батьками, також часто змушує дітей покидати власні домівки в пошуках кращої долі. Але на вулиці на маленьких мандрівників очікує не менша небезпека. Вулиця диктує свої «закони», і маленькі громадяни, потрапивши під вплив недоброзичливців, можуть втрапити у велику халепу. 2011 року співробітниками міліції було знайдено та повернено з вулиці 243 дитини.
25.01.2012 16:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter