У Звенигородці крадій, вкравши 2 мобільника, "спалився" на доларі

Як інформує СЗГ УМВС в Черкаській області, до чергової частини Звенигородського районного відділу міліції зателефонувала 30-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку двох мобільних телефонів та одного долара з її автомобіля, який стояв у дворі її домоволодіння.

Оперативники перевіряли ломбарди та місця можливої скупки потриманої техніки, а дільничні спілкувалися з місцевими жителями. Під час проведення заходів до дільничного інспектора міліції надійшла інформація, що один із місцевих жителів намагається продати один долар по ціні нижчій, ніж у банку. Працівник міліції вирішив перевірити цю інформація, яка знайшла своє підтвердження - зловмисника затримали саме в той момент, коли він отримував кошти за валюту. 32-річного раніше судимого місцевого жителя доставили до райвідділу для дачі показів. Він розповів слідчому, що безробітній, того вечора, прогулюючись містом, в одному із дворів побачив автомобіль, який був відчиненим. В салоні авто на передній панелі лежало два мобільних телефони та один долар. Усе швидко забрав та подався навтьоки.

Як розповів начальник Звенигородського районного відділу міліції Олег Калюжний, решту викрадених речей зловмисник заховав у своєму домоволодінні, які добровільно видав правоохоронцям. За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
14.08.2014 11:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter