Тулубова ариХметика: На реконструкції шевченківських місць на Черкащині обсяги витрат завищили на 5 млн.301 тис. грн.

Тулубова ариХметика: На реконструкції шевченківських місць на Черкащині обсяги витрат завищили на 5 млн.301 тис. грн. Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області під час ревізії Департаменту капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації виявили порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 5 301 тис. гривень. Про це інформують у прес-службі контролюючої організації.

Зокрема, виявлено, що під час реконструкції Шевченківського національного заповідника в м. Каневі було завищено обсяги робіт на суму 2 970,81 тис. гривень.
Під час реконструкції парку-пам`ятки садово-паркового мистецтва XIX ст., прилеглої території до маєтку П.В. Енгельгарда та реекспозиції музею Т.Г. Шевченка у с. Будище Звенигородського району – на суму 929,64 тис. гривень.

Під час реконструкції поліклінічного і приймального відділення та будівництва відділення інтенсивної терапії Канівської центральної районній лікарні завищено обсяги робіт на суму 409,11 тис. гривень.

Загалом фінінспектори встановили завищення обсягів та вартості виконаних робіт на 18-и об’єктах.

На момент завершення ревізії Департаментом капітального будівництва відшкодовано кошти в сумі 5 014,42 тис. гривень.

Про результати контрольного заходу поінформовано правоохоронні органи. Також матеріали ревізії передано до прокуратури Черкаської області.
25.07.2014 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter