У Смілі затримали чергового реалізатора наркоти

Як інформує СЗГ УМВС в Черкаській області, оперативники Смілянського міськвідділу міліції отримали інформацію про те, що в місті з’явилась особа, яка продає наркотичні засоби. Щоб натрапити на слід зловмисника правоохоронці провели ряд слідчо-оперативних заходів. У поле зору оперативників потрапив 35-річний непрацюючий, раніше судимий місцевий житель.

Як стало відомо, чоловік створив власний бізнес з продажу наркозалежним особам сильнодіючого наркотичного засобу – ацетильований опій. Протягом тривалого часу співробітники БНОНу відслідковували злочинну схему торговця і, отримавши необхідну доказову базу, затримали зловмисника якраз в той момент, коли наркозбувач намагався продати чергову дозу отрути. Підозрюваного було негайно затримано, речові докази вилучено та направлено на дослідження. Згідно висновку спеціалістів надана для дослідження сировина виявилась особливо-небезпечним наркотичним засобом – ацетильований опій.

По даному факту слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України . Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.
21.07.2014 14:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter