У Черкасах ДАІ затримала трьох молодиків, які везли придбану "дурь" друзям-студентам

Як інформують в УДАІ в Черкаській області, 7 липня на 25 км а/д Золотоноша - Умань інспектори ДАІ зупинили автомобіль «Шевроле Авео» під керуванням 36-річного жителя м. Черкаси.

Коли співробітник ДАІ підійшов до водія, пояснив причину зупинки та попросив документи для перевірки, помітив, що три молодики поводилися підозріло, метушилися та перешіптувалися.

Така дивна поведінка стала зрозуміла, коли правоохоронці попросили пасажирів вийти з автомобіля, і один хлопець спробував непомітно викинути поліетеленовий пакет. Після такого вчинку молодика правоохоронці звернули увагу на пакунок, в ньому знаходилася подрібнена речовина зеленого кольору.
Як пояснив на місці молодик, дану речовину вони придбали в одному із районів Черкаської області для реалізації в навчальному закладі, так як самі являються студентами та споживають цю речовину.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Під час огляду даного пакунку виявлено близько 100 г речовини зеленого кольору зовні схожої на марихуану. Вилучену речовину зеленого кольору направлено для проведення експертизи.

Водій та пасажир доставлені до Соснівського райвідділу міліції для проведення подальшої перевірки.
08.07.2014 17:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter