У Старобабанівську колонію родичі спробували передати засудженим гроші в кулькових ручках та мобільник у пакеті з цукром

Як інформують в управлінні ДПтС України в Черкаській області, нещодавно у Старобабанівській виправній колонії (№ 92) співробітники запобігли передачі засудженим грошей та мобільного телефону, які були приховані у поштових посилках засудженим.

Зокрема, у посилці засудженому Б. у двох кулькових ручках було виявлено та вилучено дві купюри по п’ятдесят гривень. А вже наступного дня у посилці засудженому О. в пакеті із цукром було виявлено та вилучено прихований від обшуку мобільний телефон марки “Soni Ericsson” разом із сім-карткою мобільного оператора.

Виконуючий обов’язки начальника обласного управління ДПтС Роман Дуфін зауважив з цього приводу, що фантазія зловмисників просто вражає:

– Щоразу родичі та друзі засуджених вигадують все нові й нові способи передачі заборонених предметів та речовин до виправних колоній, - зауважив він. - Але ж і співробітники установ постійно підвищують свій професійний рівень...
02.07.2014 15:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter