У Черкасах колега по роботі вкрав у товариша 15 тисяч гривень

Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, до чергової частини Придніпровського райвідділу міліції звернувся 33-річний працівник одного із місцевих підприємств із заявою про крадіжку. З барсетки, яка знаходилась в його службовому автомобілі, зникло 15 тисяч гривень. На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу.

Працівники міліції провели огляд місця події та розпочали пошуки крадія. Оперативники поспілкувалися з працівниками підприємства та можливими свідками. Під час розмови із робітниками, один з них вів себе підозріло, плутався в показах та помітно нервував. Працівники міліції запросили його до райвідділу для дачі показів.

Зрозумівши, що його викрито, чоловік у всьому зізнався. Він розповів, що потрапив у боргову яму, а грошей на погашення боргів у нього не було. Чоловік знав, що у його напарника буде чимала сума грошей, які він залишив у службовому авто, щоб потім віддати в касу. Коли чоловік пішов, зловмисник проник до машини та викрав кошти, які заховав на території підприємства.

Наразі частину грошей вилучено. Слідчим відділом Придніпровського райвідділу міліції відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.
26.06.2014 17:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter