У Черкаській області знайшли підпільний склад з понад 200 тисячами пляшок горілки

У Черкаській області знайшли підпільний склад з понад 200 тисячами пляшок горілки Як інформує Головне управління міндоходів області, співробітники оперативного управління ГУ в результаті відпрацювання оперативної інформації в одному із районних центрів Черкащини виявили нелегальний склад, де зберігались алкогольні напої.

У ході проведеної перевірки було встановлено зберігання на складі алкогольної продукції у кількості понад 200 тисяч пляшок, обклеєних марками акцизного збору з ознаками фальсифікації. Орієнтовна вартість знайденого становить понад 6 мільйонів гривень. Невідомі на даний час особи не внесели до Єдиного державного реєстру даний склад, як місце зберігання підакцизної продукції.

Повідомляється, що зразки продукції направлені до лабораторії для встановлення їх відповідності до вимог нормативно-технічної документації, які пред’являються до етилових спиртів та горілчаних виробів, та виявлення, чи становить дана продукція загрозу для життя та здоров’я людини.

На даний час проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних до виготовлення, зберігання та подальшої реалізації даної горілчаної продукції.
15.04.2014 14:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter