У Старих Бабанах дружина засудженого спробувала передати чоловікову спирт в презервативах

У Старих Бабанах дружина засудженого спробувала передати чоловікову спирт в презервативах 10 квітня працівники Старобабанівської виправної колонії управління ДПтС України в Черкаській області (№92), здійснюючи догляд громадянки Л., яка заходила на тривале побачення до засудженого Л., було виявлено та вилучено таємно приховані від обшуку мобільний телефон із зарядним пристроєм до нього та два презерватива, наповнені прозорою рідиною із запахом спирту. Загальний об’єм рідини склав близько 400 мл.

Як повідомляють в управлінні ДПтС України в Черкаській області, кількома днями раніше працівники цієї ж установи під час видачі та огляду посилки, яка надійшла на ім’я засудженого Г. від громадянина Ш., в пакеті з тютюном виявили та вилучили речовину рослинного походження зеленого кольору.
Знахідка була передана на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України в Черкаській області. Згідно з висновком надана для дослідження речовина виявилася канабісом. Маса вилученої наркотичної речовини 0,858 грама.
15.04.2014 10:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter