У Черкасах затримано юнака, який грабував орендовані квартири

Як інформує СЗГ УМВС в Черкаській області, до Придніпровського райвідділу міліції почали надходити повідомлення від орендодавців міста про те, що з жилих приміщень, які вони здають в оренду, скоєно крадіжки. Всі заявники розповіли схожі історії: молодий чоловік винаймав квартиру на декілька діб. Після того, як орендар з’їжджав, власник помешкання виявляв зникнення електротехніки.

Вивчаючи заяви потерпілих, оперативники дійшли висновку, що до скоєння крадіжок причетна одна й та сама особа. Розпочалися пошуки зловмисника. Правоохоронці розробили операцію по встановленню зловмисника. При черговій його спробі зняти житло, працівники міліції затримали крадія. Як з’ясувалось, до скоєння серій крадіжок причетний 20-річний раніше судимий житель Запорізької області, який тимчасово проживав в місті Черкаси. Зловмисника було затримано та доставлено до Придніпровського районного відділу міліції. У розмові зі слідчим чоловік розповів, що ніде не працював, тому вирішив заробляти на життя саме в такий спосіб. Знаходив квартиру, отримував ключі, а увечері вивозив техніку. Крадені речі продавав по нижчій ціні. Виручені кошти витратив на свої потреби.

За даним фактом слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжки). Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.
13.03.2014 15:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter