Вбивці уманського регіонала закидали недостачу в 300 тисяч гривень?

Вечірня Умань продовжує повідомляти подробиці сьогоднішнього резонансного вбивства в Умані...
Один постріл в голову начальника, другий у бухгалтера, останнійтретій - собі... Так пенсіонер Микола Басюк, що підробляв на «Уманьгазі», поставив крапку у суперечці з начальством – Володимиром Мельником, головним регіоналом Умані, депутатом Черкаської облради та за сумісництвом – директором Уманьгазу. .
Люди в шоці, були евакуйовані підприємства, щойно пролунали перші постріли із обрізу мисливської рушниці. Бухгалтерка зуміла вирватися на вулицю, де її забрали лікарі. Її стан погіршувався на очах – по прибуттю до лікарні жінку відправили до реанімації. Микола Басюк після вбивства керівника, зачинився у кабінеті. Поки з Черкас до Умані їхав спецназ, пролунав третій постріл….
Коли кабінет відкрили, він лежав майже без голови – її посікло дробом з обрізу.
Співробітники відмовляються коментувати вчинок Миколи Басюка. Відзиваються про нього добре – кажуть, був спокійним і добрим начальником відділу. Проте останнім часом не заладились стосунки з керівництвом – йому закидали недостачу. У соцмережах подейкують що 300 тисяч гривень. Проте ніхто нині ситуацію не хоче коментувати. Чомусь люди більше жаліють вбивцю, ніж загиблого….
17.01.2014 16:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter