У Городищі п`яний чоловік вкрав гаманець у 9-річного хлопчика

В одній із крамниць Городища чоловік вкрав гаманець у 9-річного хлопчика. При розрахунку за покупку дитина по необережності положила гаманець з коштами на прилавок.
Як повідомляють у СЗГ УМВс в Черкаській області, до Городищенського районного відділу міліції звернулася 26-річна жінка і повідомила про зникнення гаманця у її дитини. Розповіла, що вона зі своїм сином та кумами вітали родичів і знайомих з Різдвом Хрестовим. Хлопчик наколядував чималеньку суму та поклав гроші собі у гаманець. По дорозі малий колядник на прохання батьків зайшов до крамниці. Він потратив на покупки кошти, що дала мама. Коли розраховувався гаманець з щойно наколядованими грошима положив на прилавок. Ситуацією скористався чоловік, який стояв за хлопчиком, він привласнив гаманець. Дитина виявила пропажу, коли вийшла з крамниці. Батьки відразу повідомили правоохоронців про зникнення гаманця з коштами.
Слідчо-оперативна група, що прибула на місце пригоди, при опитуванні свідків, перегляду записів відеокамер спостереження встановила особу зловмисника. Ним виявився 28-річний молодик, тимчасово не працюючий, який нетривалий час проживає у місті. Під час розмови з працівниками міліції чоловік зізнався, що потрібні були кошти, на вчинок підштовхнула оковита.
За даним фактом слідчим відділенням Городищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.
09.01.2014 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter