Віктор Тимошенко припускає, що у людей Тулуба може бути легка форма дебілізму

Віктор Тимошенко припускає, що у людей Тулуба може бути легка форма дебілізмуНародний депутат України Віктор Тимошенко припускає, що у людей Тулуба може бути легка форма дебілізму. Це припущення народний депутат висловив у коментарі нашому виданню щодо того як в Департаменті охорони здоров’я Черкаської ОДА реагують на його звернення: «Я направив в Департамент охорони здоров’я області 14 звернень, що стосуються конкретних проблем жителів Черкащини і, або не отримав відповідей у встановлений термін, або отримав такі відповіді, які зазвичай дає людина із легкою формою розумової відсталості (за медичними термінами її кваліфікують, як – дебілізм).
Наприклад: якщо я прошу розглянути можливість надання хворому другого слухового апарату, тому що він не чує на два вуха, то мені відповідають, що один апарат він уже отримав. Зрозуміло що один апарат він отримав, але я пишу конкретно про надання другого апарату, і хочу отримати чітку відповідь про можливість надання саме другого апарату!
Або я прошу розглянути питання недостатнього забезпечення дитини-інваліда ліками, а у відповідь мені надають суми, на які дитині було виписано безкоштовні рецепти та констатують наявність у неї супутніх хвороб. Від матері дитини я добре знаю, про наявність супутніх хвороб, але ж я направив звернення щодо недостатнього забезпечення її ліками, і хочу отримати конкретну відповідь про можливість чи не можливість вирішення цього питання.
Через подібні відповіді з'являються запитання про психічне здоров'я людей, що керують у пана Тулуба охороною здоров’я і вперто не розуміють про що йдеться у листах, які їм направляє народний депутат. Відомо, що люди хворі легкою формою дебілізму можуть нормально адаптуватися в соціальному середовищі, але серед протипоказань щодо їх працевлаштування є пряма заборона працювати у органах державної влади».
07.11.2013 13:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter