У Черкасах визначають межі водоохоронної зони уздовж Дніпра

У Черкасах визначають межі водоохоронної зони уздовж ДніпраЯк інформують у Черкаському прес-клубі, до нового року на розгляд сесії Черкаської міської ради буде представлено проект землеустрою зі встановлення водоохоронної зони і прибережної захисної смуги вздовж частини річки Дніпро в адміністративних межах міста Черкаси. Про це заявляє директор департаменту архітектури, містобудування та інспектування Артур Савін.
- Зараз триває робота комісії щодо узгодження проекту землеустрою зі всіма власниками землі та землекористувачами, земельні ділянки яких знаходяться в межах запроектованої водоохоронної зони та прибережної захисної смуги, - зазначає А. Савін. - Комісія також перевіряє права власності або користування землею та будівлями, паралельно вивчаючи зауваження та пропозиції власників та користувачів, вирішуючи проблемні питання, що виникають під час встановлення водоохоронної зони і прибережної захисної смуги.
Головною метою створення проекту є необхідність впорядкування ситуації із самочинними будівництвами уздовж Дніпра – та захисту прибережної смуги від самозахоплень.
Пропозиції будуть прийматися до 25 жовтня – потім проект землеустрою пройде необхідні погодження відповідно до чинного законодавства, після чого його буде винесено на розгляд сесії Черкаської міської ради.
15.10.2013 09:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter