Черкаська міліція "не знайшла" вибухівку в "Некафе", де показували фільм про Межигір`я та Януковича

Черкаська міліція "не знайшла" вибухівку в "Некафе", де показували фільм про Межигір`я та Януковича У СЗГ УМВС в Черкаській області прозвітували про вчорашнє «мінування» "Некафе", в якому транслювався фільм про Межигір`я.
"Сьогодні до чергової частини УМВС України в Черкаській області вiд диспетчера служби "101" надійшло повідомлення про те, що до них зателефонувала невідома особа та повідомила про замінування багатоповерхового будинку в місті Черкаси. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, керівництво Управління МВС України в Черкаській області, працiвники вибухо-технічної служби.
В першу чергу на місці події було органiзовано необхідні заходи безпеки: оточено місце події, евакуйовано присутніх в будівлі. Після чого до роботи взялися співробітники вибухо-технічної служби. Будівлю та прилеглу територію було ретельно оглянуто та перевірено вибухотехніками на наявність вибухонебезпечних предметів. Жодних підозрілих предметів в ході огляду виявлено не було.
Слідчим відділом Придніпровського РВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. На разі співробітники міліції працюють над встановленням особи телефонного «мінера».
Працівники міліції вкотре нагадують охочим пожартувати, що за вказаний злочин, згідно статті 259 КК України, передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки або вчинене повторно, карається позбавленням волі на строк від 4 до 8 років"
26.09.2013 11:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter