Нє вінаватая я! У Міндоходах заявляють, що дружину Одарича розіграв телефонний пранкер

Нє вінаватая я! У Міндоходах заявляють, що дружину Одарича розіграв телефонний пранкерГоловне управління Міндоходів у Черкаській області категорично заявляє про непричетність працівників Міндоходів області до телефонних дзвінків з погрозами суб’єктам господарської діяльності, зокрема Одарич Анжелі Августинівні.
Водночас державні податкові інспекції ГУ Міндоходів в області постійно попереджають громадян та бізнес як під час публічних і навчальних заходів, так і через засоби масової інформації про те, що діють шахраї, які представляються керівниками державних податкових інспекцій ГУ Міндоходів і вимагають гроші у суб’єктів господарювання або провокують на інші незаконні дії. Такі випадки мають місце не тільки в Черкасах, а загалом на території Черкаської, Кіровоградської та інших областей України.
Головне управління Міндоходів у Черкаській області закликає черкащан бути пильними і зваженими та не піддаватися на провокації лжепрацівників Міндоходів. У разі надходження дзвінків від імені керівників державних податкових інспекцій або працівників Міністерства з будь-якими незаконними вимогами, слід не вагатися, а одразу повідомляти про це за номером телефону сервісної лінії Головного управління Міндоходів у Черкаській області 33-91-34. Кожен такий абонент оперативно отримає кваліфіковану консультацію та допомогу.
Також повідомляємо, що в.о. начальника ДПІ у м.Черкасах ГУ Міндоходів у Черкаській області Юрій Байбуз не телефонував Одарич Анжелі Августинівні з приводу роботи магазину «Марель».
08.07.2013 13:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter