Арестович: На Херсонщині ЗСУ перейшли в контрнаступ

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив про те, що Збройні Сили у Херсонській області пішли у контрнаступ. Про це інформує Хвиля.

Він зазначив, що росіяни у Запоріжжі вкопали танки Т-62, а також зняли частину військ та перекинули, ймовірно, у напрямку Херсона.

Радник Андрія Єрмака пояснив, що на Херсонщині у ворога неприємності. Після дводенної паузи, коли наші відбили атаку ворога, то пішли в контрнаступ.

«У цих спробах поховали десь батальйонно-тактичну російську групу. Скажімо так, є вбиті, поранені, техніка (пошкоджена чи знищена – ред.), – розповів Арестович.

Він додав, що наші військові просунулися вперед у бік Херсона. Радник голови Офісу президента пояснив, що у росіян, мабуть, не вистачає військ, адже вони перекидають їх із дуже важливого для них Запорізького спрямування.

Виходячи з чинної інформації, Олексій Арестович розповів, що сталася зміна характеру війни – росіяни втрачають сили та можливості. Поки вороги це роблять, їм все одно потрібно виконувати основні завдання, і це дуже неприємна для них історія. Радник Єрмака припустив, що росіян ми переоцінили.
09.06.2022 13:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter