У зоні ООС за добу - два неприцільні обстріли. Втрат немає

У зоні ООС за добу - два неприцільні обстріли. Втрат немає Як інформують у штабі ООС, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована українськими захисниками. Підрозділи Збройних Сил України та інших складових сил оборони, дотримуючись домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням.

Упродовж минулої доби, 16 вересня, у смугах відповідальності наших бригад зафіксовано 2 порушення збройними формуваннями Російської Федерації режиму припинення вогню.

Так, постріл в бік наших позицій з підствольного гранатомета відмічено поблизу Катеринівки, неприцільний вогонь зі стрілецької зброї – у районі населеного пункту Водяне. Ці вогневі провокації противника не становили загрози нашим захисникам, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників унаслідок пострілів немає.

На жаль, у районі Новотошківського загинув один український захисник унаслідок необережного поводження з гранатою.

Від початку поточної доби, 17 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, вогневих провокацій із боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.
17.09.2020 08:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter