На Черкаській ТЕЦ пояснили зміни в квітневих платіжках за тепло

На Черкаській ТЕЦ пояснили зміни в квітневих платіжках за тепло Як інформують у міськраді Черкас, у квитанціях за опалення, які черкащани отримали в квітні, з’явився новий платіж «внески за обслуговування вузла комерційного обліку теплової енергії». Це викликало чимало запитань із боку абонентів Черкаської ТЕЦ.

Як пояснюють на підприємстві, згідно із законом, НКРЕКП виключила зі структури тарифів за тепло й гарячу воду для ПРАТ «Черкаське хімволокно» витрати на «встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного та розподільного обліку теплової енергії та гарячої води».

Відтак, із І кварталу 2020 року Черкаська ТЕЦ здійснюватиме нарахування споживачам встановлених внесків за обслуговування будинкових вузлів комерційного обліку теплової енергії.

Це передбачено рішенням виконавчого комітету від 17.09.2019 року №1021 «Про встановлення розміру внесків за обслуговування вузлів комерційного обліку теплової енергії та постачання гарячої води власникам (співвласникам) будівель, які приєднані до інженерних мереж ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно».
24.04.2020 16:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter