Бондаренко прокоментував інцидент в управлінні інспектування Черкаської міськради

Бондаренко прокоментував інцидент в управлінні інспектування Черкаської міськради Як інформують у міськраді Черкас, Анатолій Бондаренко прокоментував інцидент, що трапився в управліннні інспектування Черкаської міської ради.

Прикрий інцидент трапився в одному з підрозділів Черкаської міської ради та швидко став інформаційним приводом для публікацій в ЗМІ та предметом втручання правоохоронців.

Як міський голова, я запевняю, що зацікавлений в проведенні об’єктивного розслідування та встановлення справжніх обставин конфлікту , його причин та наслідків.

Адже такі явища, як хабарництво, корупція, наклеп, так як і застосування фізичної сили є неприпустимі як в суспільстві, а особливо в органах місцевого самоврядування.

Обіцяю, що по завершенню з’ясування всіх обставин цієї справи, до винуватців будуть застосовані дисциплінарні стягнення, незалежно від посади, яку вони займають.

Нагадаємо, один з інспекторів управління інспектування звернувся до Третьої лікарні з приводу завдання йому тілесних ушкоджень безпосередньо в стінах міськради.
24.01.2020 09:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter