Бондаренко закликає міськраду Черкас відкинути амбіції та проголосувати за бюджет на 2020 рік

Бондаренко закликає міськраду Черкас відкинути амбіції та проголосувати за бюджет на 2020 рік Як інформують у міськраді Черкас, Міська рада не схвалила бюджет на 2020 рік на сесії 26 грудня. При цьому жодних конкретних правок, або пропозицій від депутатського корпусу не надійшло.

- Таке ставлення до головного фінансового документа Черкас є вкрай безвідповідальним: політичний піар, що ставить під загрозу забезпечення коштами життєдіяльності міста - неприпустимий.

Закликаю всіх депутатів облишити особисті амбіції, і єдиним своїм пріоритетом мати інтереси Черкас і їх мешканців. Якщо хтось має конструктивні правки до бюджету - то їх потрібно оголошувати публічно, і ретельно опрацьовувати в робочому порядку, а не перетворювати на інструмент популістичної боротьби.
Сподіваюсь, що завтра черкащани побачать реальну роботу депутатського корпусу, а не чергове театралізоване дійство. Черкаси не повинні бути заручниками надмірних депутатських амбіцій. Місту потрібен бюджет, а не війна марнославства, - прокоментував сьогоднішню сесію Анатолій Бондаренко.
27.12.2019 12:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter