Мер Сміли Цибко заявив, що "не має відношення" до зруйнованих доріг міста

«До зруйнованих смілянських доріг я не маю ніякого відношення. Це депутати і члени виконкому мали ще у січні прийняти рішення і проконтролювати виготовлення проектів тих доріг, які треба ремонтувати". Такі слова мера Сміли Олексія Цибка наводить Сміла.ua.

- У місті не вистачає грошей на ремонт доріг, якби я був на посаді весь цей час, я б за ці два роки знайшов вихід. Наприклад, я ще тоді пропонував ухвалити таку програму для СКП «Комунальник», щоб вони ремонтувати дороги. Щоб це було законно і згідно чинного законодавства. У них є віброплита, вони б нею поступово вирівняли б усі ямки у місті. Працювали б із 1 березня до 1 грудня, до холодів. Можливо, цілодобово, у кілька змін, як у Києві – там же і вночі ремонтують дороги.

Тоді б місто не було б таким пошкодженим. Насправді у Смілі є дві віброплити – у СКП «Комунальник» і КП «ВодГео». Вони б створили кілка бригад, рівняли б місто. Іноді треба приймати неординарні рішення.

Так, їхня робота була б не такою якісною, як у професіоналів. Але ж це і не так дорого коштує! Та й гроші залишаться у Смілі. Сміляни працюватимуть для смілян», - висловив власну точку зору міський голова Олексій Цибко.
31.05.2018 18:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter