Ткаченко: Приємно, що потужна база з підготовки прикордонників розташована саме на Черкащині

Ефективна співпраця налагоджена між Черкаською ОДА та Головним центром підготовки особового складу Держприкордонслужби України ім. генерал-майора Ігоря Момота. Як інформують у Черкаській ОДА, про це сказав очільник області Юрій Ткаченко на підсумковій колегії відомства.
Ткаченко: Приємно, що потужна база з підготовки прикордонників розташована саме на Черкащині

Участь у заході взяли міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, заступник Голови Адміністрації Президента України Валерій Кондратюк, Голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал та ін. Як відзначили високопосадовці, компетентність прикордонного контрою в Україні стала однією із найкращих у світі. Водночас Держприкордонслужба успішно виконала головні завдання минулого року, пов’язані із запровадженням безвізового режиму та біометричного контролю.

– Мені приємно, що потужна база з підготовки прикордонників розташована саме на Черкащині, – наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Передовсім я вдячний Держприкордонслужбі та Головному центру підготовки особового складу за співпрацю. На своєму рівні ми підтримуємо прикордонників. Особливо посильно у 2014 році, коли прикордонники Оршанця вирушили захищати південні та східні рубежі нашої країни. І так щороку. Лише торік на покращення матеріально-технічної бази Центру ми допомогли залучити понад мільйон гривень – це кошти як обласного бюджету, так і спонсорські. Зі свого боку Центр допомагає нам втілювати патріотичні проекти, зокрема ті, що стосуються патріотичного виховання молоді. Ми розуміємо, наскільки важливе зміцнення Держприкордонслужби України, тому готові й надалі підтримувати всі продуктивні ініціативи.
Ткаченко: Приємно, що потужна база з підготовки прикордонників розташована саме на Черкащині

Голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал вручив обласному керманичу подяку за вагомий внесок у справу утвердження та зміцнення державної безпеки України.
30.01.2018 17:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter