Радуцький-Бондаренку: Досить знущатися над місцевим самоврядуванням, Анатолію Васильовичу

Сьогодні отримав запрошення від АМУ. Мав їхати завтра до Києва, бо це дуже важливо для міста. Про це інформує секретар Черкаської міськради Олександр Радуцький.

- Але зранку дізнався, що Анатолій Бондаренко, має скликати на завтра ПОЗАЧЕРГОВУ сесію з земельних питань (близько 700).

В Раді знаходиться дуже важливі для розвитку міста галузеві питання.А саме,проекти рішення,які стосуються незаконного будівництва на Митниці та недовіри тих чиновників,які це допустили. Міський голова боїться призначити чергову сесію з галузевих та земельних питань (повідомляються депутати не пізніше як за 3 дні).Він дочекався,коли мене може не бути на сесії .Останнє чергове пленарне засідання було 28 СЕРПНЯ. Він умисно пішов на порушення Закону України. А саме,
СТ. 46 ч. 5 ЗУ Про місцеве самоврядування в Україні 5. Сесія ради скликається в міру необхідності, але не менше одного разу на квартал, а з питань відведення земельних ділянок та надання документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності - не рідше ніж один раз на місяць.

Анатолій Васильович,досить знущатися над місцевим самоврядуванням!!!
10.10.2017 18:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter