Хто ж почав? Одарич і Бондаренко звинувачують одне одного в провокації бійки в ОДТРК "Рось"

- Запевняю всіх черкасців - ніякі погрози і фізичне насилля не примусять мене віддати місто бандитам! Так, як не злякали вибухи гранати під вікнами мого будинку.

Ми очистимо Черкаси від цієі нечисті. Іхнє місце у тюрмах, а не в місцевих радах"

Так прокоментував учорашній інцидент в ОДТРК "Рось" мер Черкас Сергій Одарич.

У той же час прес-служба черкаської "Батьківщини" продовжує наполягати на іншій версії конфлікту.

- Близько 20:15 трапився інцидент між кандидатами на міського голову Черкас Сергієм Одаричем (Партія вільних демократів) і «батьківщинівцем» Анатолієм Бондаренком, - йдеться в офіційному повідомленні прес-служби.

- Подія відбулася під час підготовки команди кандидат на посаду міського голови від ВО «Батьківщина» Анатолія Бондаренка до прямого ефіру на черкаській ОДТРК «Рось».

Перетнувшись у телестудії місцевого телеканалу, представники штабу кандидата на посаду міського голови від ВО «Батьківщина» висловили усну претензію чинному міському голові щодо чергового розповсюдження неправдивих агітаційних матеріалів (т.зв. «чорнухи») проти кандидата від «Батьківщини». На що у відповідь охорона діючого мера накинулася з кулаками та розмахувала пістолетом на опонентів.

«Cаме так, саме пістолетами охорона Одарича відреагувала на закади нашого штабу щодо нової порції «чорнухи», яку не втомлюється розповсюджувати штаб опонента», - заявив у мережі «Фейсбук» Віталій Іляшенко, народний депутат України VІІ скликання, керівник кампанії кандидата на посаду міського голови Черкас.
14.11.2015 09:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter