Порошенківці у міськраді Черкас виступили проти 12-поверхівки Бородая за драмтеатром

Керівник депутатської групи блоку Петра Порошенка в Черкаській міській раді Андрій Більда заявив, що пропрезидентські депутати не погоджуються з наміром забудовника скверу за драмтеатром звести там 12-поверховий будинок.

На засіданні депутатської групи визначали сьогодні нашу позицію у питанні щодо забудови скандально відомої в Черкасах "ями за драмтеатром", - пише А. Більда на Фейсбук. - З'ясували, що на розгляд виконавчого комітету досі не внесено жодного варіанту проекту рішення про надання, або відмову у наданні містобудівних умов і обмежень на вказану земельну ділянку. За відсутності проекту рішення за предмет обговорення взяли проект, що був винесений на розгляд містобудівної ради. Той самий проект, який викликав безліч заперечень з боку провідних архітекторів нашого міста. Заслухали заступника міського голови Олександра Ільченко і власника земельної ділянки Андрія Бородая.

Рішення депутатської групи Партії Блок Петра Порошенка в Черкаській міській раді: будівництво житлового будинку на місці колишнього скверу за драмтеатром за проектом, що був представлений на розгляд містобудівної ради м. Черкас є неприпустим.
02.03.2015 10:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter