Моральне падіння триває: екс-мер Черкас Олійник продовжує "мочити" засуджених учорашніх соратників

Моральне падіння триває: екс-мер Черкас Олійник продовжує "мочити" засуджених учорашніх соратників Екс-мер Черкас Володимир Олійник не припиняє «мочилово» вчорашніх соратників.
За інформацією прес-служби Партії регіонів, прибічникам екс-очільника МВС Юрія Луценка, напевне, дуже хочеться, щоб у їх товариша дійсно знайшли гепатит. Бо ж інакше пояснити їх заперечення медичних висновків фахівців зі столичної лікарні швидкої допомоги неможливо. Про це заявив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник, коментуючи заяву прес-служби «НУ-НС» про те, що нібито головлікар ЛШД подав неправдиву інформацію про стан здоров’я Юрія Луценка, коли заявив, що у того немає гепатиту С.
«В мене немає питань, кому тут більше вірити – лікарю, який має спеціальні фахові знання, давав клятву Гіппократа, багато років працює в медичній сфері та оглядав пацієнта, чи захисникам Луценка, які дуже хочуть знайти привід, щоб того випустили на свободу. Безперечно, лікар несе відповідальність: як моральну, так і юридичну. І в нього немає жодних підстав вигадувати щось про хвороби пацієнта», - наголосив В. Олійник.
«Коли політики звинувачують фахівців у брехні, вони мають посилатися на компетентні висновки, а не на політичну доцільність», - впевнений він.
Депутат висловив переконання, що люди вже втомилися від того, що у кожного, хто зобов’язаний нести відповідальність за свої незаконні діяння, вчинені на владних посадах, виявляється якась хвороба. Володимир Олійник зауважив, що народ повинен, нарешті, адекватно оцінити корупційні дії чиновників і те, що вони будь-яким чином хочуть уникнути суду.
«Мені навіть важко уявити, про яку наступну хворобу вони говоритимуть, адже медична енциклопедія досить товста і обрати буде складно», - говорить депутат.
«Однак головне, щоб люди усвідомили – не можуть бути надумані аргументи підставою для звільнення екс-чиновників від кримінальної відповідальності за порушені закони», - резюмував він.
15.05.2012 10:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter