Незабаром у Черкаській ОДА розпочне роботу центр допомоги воїнам АТО

Незабаром у Черкаській ОДА розпочне роботу центр допомоги воїнам АТО Центр, який координуватиме адресні потреби черкаських військовиків і спрямовуватиме необхідну допомогу від населення та громадських організацій, вже за кілька днів розпочне повноцінну роботу. Як інформують у Черкаській ОДА, про це під час зустрічі з представниками громадських організацій заявив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

За словами очільника області, для новоствореного центру вже виділено приміщення – 114 кабінет в приміщенні ОДА, є меблі, проведено Інтернет. Наразі необхідно лише придбати оргтехніку.

«У центрі не буде головних, директора чи заступників. Тут є лише координатори цієї діяльності, – підкреслив Юрій Ткаченко. – Такий центр необхідний передусім для того, аби ми знали реальні потреби фронту і реальні можливості наших територій, а також могли максимально підтримувати поранених під час антитерористичної операції та їхні сім’ї».

Працюватиме центр допомоги АТО у кількох напрямках: медичному, соціальному, військовому, отримання інформації про потреби військових, координація з районами тощо.

Кураторами від ОДА обрано Віталія Коваля, натомість громадські організації самостійно обиратимуть певний напрямок роботи.
20.08.2014 08:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter