Новий склад виконкому міської ради Черкас готові підтримати 40 депутатів, - Одарич

Щоб розблокувати роботу сесії Черкаської міської ради вже майже три тижні тривають громадські консультації щодо кількісного та персонального складу нового міського виконавчого комітету.

Як інформують у міській раді Черкас, під час прес-конференціїСергій Одарич позитивно відгукнувся про досягнуті домовленості між представниками громадських організацій та депутатськими фракціями щодо кількісного і персонального складу членів виконкому.

Громадські активісти провели узгоджувальну раду громадських організацій, на якій визначили 5 кандидатів, яких пропонують включити до складу виконкому на громадських засадах.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо перспектив обрання нового складу виконкому на найближчому пленарному засіданні сесії міської ради, яке має відбутися 31 липня, міський голова Сергій Одарич повідомив, що особисто розмовляв із очільниками кожної депутатської фракції щодо узгодження позицій стосовно обрання секретаря міської ради та нового складу міського виконавчого комітету.

– На сьогодні у місті існує низка проблем, які потребують першочергового вирішення. Це й допомога військовослужбовцям в зоні АТО та переселенцям зі східних регіонів України, організаційна допомога у проведенні третьої хвилі мобілізації, а також – підготовка міста до життєдіяльності в складних умовах нового опалювального періоду. Важко працювати зі складом виконкому, коли ці люди відправлені у відставку ще в лютому нинішнього року. До того ж, в умовах непідтримки проплат платежів Держказначейством. Я сам не встигаю побувати у всіх тих місцях, де маю бути. Потрібно, щоб до складу виконкому ввійшли ініціативні люди, яким небайдужа доля нашого обласного центру, і, щоб зрештою, міськвиконком запрацював на повну потужність, – наголосив міський голова Сергій Одарич.

Він також зауважив, що, за його даними, підтримати новий склад міського виконавчого комітету готові понад сорок депутатів міської ради.
29.07.2014 17:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter