Бондаренко обіцяє співпрацювати з Одаричем тільки тоді, коли той не діятиме так, як Бондаренко?

Бондаренко обіцяє співпрацювати з Одаричем тільки тоді, коли той не діятиме так, як Бондаренко? Як інформує Про Головне, черкаська «Батьківщина» співпрацюватиме з новою владою лише в рамках чинного законодавства та протидіятиме незаконним рішенням. Про це сьогодні повідомив керівник Черкаської обласної організації «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.
- Якщо теперішня влада дозволятиме собі речі, які дозволяла попередня (виділено нами, - Пров.), то ВО «Батьківщина» не буде співпрацювати з такими людьми. Ми будемо діяти із тими силами, які пропонуватимуть конструктив, працюватимуть на розвиток громади. Що стосується тих речей, які хочуть впровадити наші опоненти (в тому числі команда міського голови), то, якщо буде приватизація стратегічних підприємств, передача в оренду чи закриття їх — будемо протидіяти. Ви бачите: люди чекали, що утвориться більшість. А не утворилася вона певно тому, що хтось зажадав посад! Більшість треба починати формувати не з посад, а з програм, — зазначив Анатолій Васильович.

На його думку, вцілому, влада діє дуже слабко, тому що сусіпільство вимагає рішучих дій. За його словами, в першу чергу варто до влади залучати молодих, ініціативних людей.

Від Провінції: нагадаємо, що впродовж тривалого часу Анатолій Бондаренко був членом виконкому Черкаської міськради, очолюваного секретарем міськради Віктором Білоусовим. Крім нього, до складу виконкому входив ще один представник «Батьківщини» Станіслав Овчаренко. Як після цього розуміти слова Бондаренка про «лихих «папєрєдніков»?
26.06.2014 15:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter